Kurumlar Arası Futbol Turnuvasının Şampiyonu Bitlis E Tipi Cezaevi Oldu

Bitlis Barosu tarafından 5 Nisan Avukatlar günü olması vesilesiyle kurumlar arasında düzenlenen futbol turnuvasının birincisi finalde karşılaştığı Bitlis Barosu'nu 5 – 4 yenen Bitlis E Tipi Kapalı Cezaevi çalışanları oldu.

İl genelinde toplam 8 takımın katılımıyla eleme usulü yapılan turnuvada rakiplerini tek tek yenen Bitlis E Tipi Kapalı Cezaevi takımı turnuvanın birincisi olurken, Bitlis Barosu takımı turnuvada ikinci, Tatvan Adliyesi çalışanları takımı üçüncü oldu.Finali Bitlis’in Tatvan ilçesindeki Rızabey Torunları Spor Salonu'nda yapılan maçın ardından turnuvada birinci ve ikinci olan takımlara birer kupa verildi.

Bitlis E Tipi Cezaevi takımı adına birincilik kupasını alan Cezaevi Müdürü Telat Bayındır, turnuvayı düzenleyen Bitlis Barosu'na teşekkür ettiğini belirterek, Avukatların 5 Nisan Avukatlar gününü kutladığını belirtti.

Bu tür turnuvalar sayesinde kurum çalışanlarının hem stres attığını hem de eğlendiğini dile getiren Müdür Bayındır, çekişmeli geçen maçtan galip ayrılarak birinci oldukları için mutlu olduklarını ifade etti.

Yapılan turnuva sayesinde kurumlar arasındaki öz güvenin arttığına dikkat çeken Cezaevi Müdürü Telat Bayındır, bu tür etkinliklerle kurumlar arası kaynaşmanın ve dayanışmanın arttırması itibariyle önemli olduğuna dikkat çekti.Turnuvayı düzenleyen Bitlis Barosu Başkanı Enes Gül de, Avukatlar günü olması vesilesiyle düzenlemiş oldukları turnuvanın gayet güzel şekilde sonuçlandığını ve turnuvada Baro takımının ikinci olduğu için mutlu olduklarını ifade etti.

Bitlis Barosu Takımı adına ikincilik kupasını alan Baro Başkanı Gül, düzenledikleri turnuvada ayrı kurumlardan 8 takımın mücadele ettiğini ve bu tür etkinliklere ilaveten de Satranç ve Bowling turnuvası da düzenleyeceklerini dile getirdi.Turnuvada Şampiyon olan Bitlis Ceza evi takımı oyuncularını Turnuvada göstermiş oldukları başarıdan ötürü tebrik eden Gül, bir sonraki yıl yine aynı etkinliklerini devam ettireceklerini sözlerine ekledi .