Gençlik ve Spor Merkezi, Eksiklikleri Bakana İletecek

Zonguldak Ereğli Tenis İhtisas Kulübü Başkanı Hülya Şen, üyeler, sporcular ve spor kulüpleri ile beraber toplantı düzenledi.

Şen konuşmasında, Karadeniz Ereğli’de diğer spor dallarında eksiklikler olduğu gibi teniste de yeterli tesisin olmadığına dikkat çekerek, bunun giderilmesi, içim gerekli çalışmaları yapmaya başladıklarını söyledi.

Karadeniz Ereğli Tenis İhtisas Kulübü Başkanı Hülya Şen, üyeler, tenisçiler ve sivil toplum örgütleriyle bir araya gelerek, diğer spor dallarında eksiklikler olduğu gibi teniste de yeterli tesisin olmadığına değindi. Şen konuşmasında, “Bölgemizde tenis sporunu tanıtılması ve yaygınlaştırmasının yanı sıra, gençlerimizin serbest zamanlarında spor yapabilecekleri nezih ortamları Karadeniz Ereğli’ye kazandırılması için neler yapılabilir diye düşünmeye başladık. Karadeniz Ereğli’de tüm spor dallarında olduğu gibi teniste de en önemli konu yeterli spor tesislerinin olmayışıdır. Tenis dışında yüzme, basketbol, futbol, bisiklet sporuna verilen desteklerinde az olduğunu görüyoruz. O yüzden bölgemizde her türlü spor dallarının yüzme, basketbol, tenis, futbol, bisiklet vs. olmak üzere tüm spor dallarının yapılabileceği Gençlik ve Spor Merkezi istiyoruz.” dedi.

Karadeniz Ereğli’de yapılacak olan Gençlik ve Spor Merkezi ile tenis başta olmak üzere yüzme, basketbol, futbol, bisiklet sporu hatta tüm sporların yapılabileceği, bu işe gönül verenlerin daha elverişli ortamlarda spor yapabileceklerini genç nesillerin de buna ihtiyacı olduğunu belirtti.

Şen, “Bizler Karadeniz Ereğli’de yaşayan çeşitli spor dallarına ilgi duyan, spor yapmak isteyen, sporun insan yaşamındaki önemini iyi bilen bireyler olarak burada toplandık. Hepimizin sporla ilgili hedefleri, başarmak istedikleri, hayalleri var. Hayallerimizi birlikte gerçekleştirebileceğimiz gençlik ve spor merkezi istediğimizi bugün tekrar dile getiriyoruz. Sporun ülkemizin geleceği için önemini çok iyi bilen, kendisi de genç ve dinamik olan pek çok projeye imza atacağından emin olduğumuz gayretli Spor Bakanımızın olması bizler için tarihi bir fırsattır. Bizde kendisinden gerekli yatırımların yapılması için desteklerini bekliyoruz. "