Gençlerbirliği, Avrupa Ligi Grubu'na Kalmak İstiyor

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği, yarın deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında alacağı puanla Süper Final Avrupa Ligi Grubu'na kalmak istiyor.

Öğleden Sonra Ankara’dan İstanbul’a gelen kafilede teknik direktör Fuat Çapa, yarın Türkiye’nin değişik illerinde final niteliğinde maçların oynanacağını ifade ederek, “Ligin Son haftasına kadar heyecanlı olması seyirciler için çok önemli. Yarınki karşılaşmaların fair-play içinde geçmesini istiyorum. Tabiki bazıları alınan Sonuçlara üzülecek bazıları sevinecek. Kötü olayların olmamasını istiyorum.” dedi.

Sezon başından beri play-offlara kalma hedeflerinin bulunduğunu ifade eden genç teknik adam, “Rakibimiz ciddi bir takım. İstanbul’daki büyük takımlardan Sonra en iyi kadroya sahip olan bir ekiple oynayacağız. Bizde yarın en iyi şekilde mücadele edip hedefimize ulaşmak istiyoruz.” diye konuştu.

Takımın genç oyuncularından Soner Aydoğdu da ligi ilk 8 içinde tamamlamak için kedilerine bir puanın yettiğini; ancak sahaya üç puan için çıkacaklarını kaydetti.

Beşiktaş’a transferi gündeme gelen Yasin Öztekin de yarınki maça iyi hazırlandıklarını ve iyi oynayıp kazanmak istediklerini söyledi .