Galatasaray'da Manisaspor Maçının Hazırlıklar Sürüyor

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 34. ve son hafta maçında pazar günü deplasmanda Manisaspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına devam ediyor.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Fatih Terim yönetiminde yapılan çalışmada oyuncular pas ve şut ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi.

ABD'li performans uzmanı Scott Piri yönetiminde dayanıklılık idmanı gerçekleştiren sarı - kırmızılı oyuncular ardından takım hâlinde hücum organizasyonları çalışması yaptı.

Sağ alt baldırında darbeye bağlı ödem oluşan Serkan Kurtuluş, tedavisinin ardından çalışmalarına salonda devam etti. Antrenmana dün yaşanan kavga nedeniyle kadro dışı kalan Albert Riera ve Felipe Melo Fatih Terim'in izin vermemesi nedeniyle çalışmaya katılmadı. Galatasaray'da antrenmanı Yönetim Kurulu üyesi Abdurrahim Albayrak da izledi.

Galatasaray, Manisaspor maçının hazırlıklarını yarın sabah saat 11.00'de Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla tamamlayarak öğleden sonra özel bir uçuşla İzmir'e hareket edecek .