Ercan Albay'a Taraftar Desteği

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Adana Demirspor'da teknik direktörlük görevine getirilen Ercan Albay'ı ziyaret eden taraftarlar, kritik bir süreçten geçildiğine dikkat çekip, bu süreçte kendisini desteklediklerini açıkladı.

Mavi Şimşeklerde hafta sonu 5 Ocak Stadı'nda oynanacak olan Denizli Belediyespor maçı hazırlıkları sürüyor. Kendi tesislerinde çalışmalarını gerçekleştirilen Mavi-Lacivertlilerde bir süre önce teknik direktörlük görevine getirilen ve Denizli karşısında ilk maçına çıkacak olan Ercan Albay'ı ziyaret eden bir grup taraftar, zorlu 90 dakika öncesinde kendisine destek verdi.

Adana Demirsporlular Derneği Başkanı Telat Şahin, beraberindeki dernek üyeleriyle birlikte Albay ile bir araya gelerek, kendisine yeni görevinde başarı dileğinde bulundu. Ziyaret esnasında taraftarlar Albay'a çiçek takdim ederek, 'hoş geldin' mesajı verdi.

Ziyaretin kendisi açısından çok anlamlı olduğunu dile getiren Teknik Direktör Ercan Albay ise, Adana Demirspor taraftarının Türkiye'de örnek gösterilen taraftar gurupları arasında yer aldığını ifade ederek, “El ele omuz omuza vererek Adana Demirsporumuzu özlenen yere taşıyacağız” dedi.

Hafta sonu oynanacak olan Denizli Belediyespor maçının çok önemli olduğunun altını çizen Albay, bu maçı kazanıp belirlenen hedefe ulaşabilme adına da aşama kaydetmek istediklerini söyledi .