Elazığspor'da Hedef Sakaryaspor'dan 3 Puan Almak

Türkiye Futbol Federasyonu 1. Lig lideri Elazığspor yarın oynayacağı Sakaryaspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

Elazığspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, zor bir 90 dakikanın kendilerini beklediğini, ancak bu maçı kazanıp yollarına devam edeceklerini söyledi.

Liderliğini korumak ve hedefleri olan Süper Lig'e bir adım daha yaklaşmak için Sakaryaspor maçını kazanmaları gerektiğini belirten Uygun, karşılaşmayla ilgili olarak şunları söyledi: "Zorlu bir lig maçının bizi beklediğini biliyoruz. Rakibimiz puan cetvelinin altında yer almasına karşın iyi futbol oynayan ve mücadele veren bir takım. Biz de iyi futbol oynuyoruz. Zor bir mücadele olacak. Sakaryaspor ligde kalabilmek için mücadele veriyor ve bu mücadelede zayıf olan şansını sürdürebilmek adına kalan altı maçını kazanmak istiyor. Bu nedenle bize karşı da kontrollü bir oyun sergileyecekler. Bizim hedefimiz Süper Lig. Bu hedefe bu kadar yaşlaşmışken artık bir hata yapıp puan kaybıyaşamamak ve sıkıntıya düşmemek için kalan maçlarımızdan bizi hedefimize taşıyacak neticeleri almak istiyoruz. Sakarya deplasmanında hem iyi bir futbol sergilemek hem de sahadan üç puanla ayrılmak için elimizden geleni yapacağız. Deplasmanda oynamamıza karşın çevre illerden gelecek taraftarlarımızın da desteğini alacağız. "