Denizlispor Galibiyete Kilitlendi

TFF 1. Lig'de mücadele eden Denizlispor, yarın deplasmanda Güngörenspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak İstanbul'a gitti.

TFF 1. Lig'in 29. hafta açılış maçında yarın ligin son sırasında bulunan Güngörenspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Denizlispor hazırlıklarını tamamladı. Ligde aradığı galibiyet serisini bir türlü yakalayamadığı için düşme hattındaki takımlarla arasındaki puan farkını açamayan Yeşil-siyahlılar, ligin ilk yarısında kendi sahasında mağlup ettiği rakibini yenerek son haftalara biraz daha rahat girmek istiyor. Sakatlıkları bulunan Huzeyfe ve Eser'in forma giyemeyeceği maçta, geçen hafta kırmızı kartcezalısı olduğu için oynayamayan sol kanat oyuncusu Güray cezası bittiği için forma giyebilecek

Denizlispor Teknik Direktörü Osman Özköylü, ligin sonuna yaklaşıldıkça stresin arttığını ve her takımın hedefi doğrultusunda kazanmak için mücadele ettiğini belirterek, "Rakibimiz ligin son sırasında ancak sahadaki mücadelesini hiç bırakmıyor. Ligde her maç gibi bu maç da çok zor geçecek. Biz son haftalara rahat girebilmek için bu maçtan mutlaka galibiyetle ayrılmalıyız. Tüm çalışmalarımızı galibiyet üzerine yaptık. Kazanmak istiyoruz" dedi.