Bursaspor Taraftarda Ziraat Türkiye Kupası Seferberliği

Bursasporlu taraftarlar Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Sivasspor ile Kadıköy'de oynayacakları maç için 200 otobüs gitmeyi hedefliyor.

İhlas Haber Ajansı'na açıklamalarda bulunan Bursaspor'un ateşli taraftar grubu Teksas'ın amigosu Selim Kurtulan, kadın taraftarlar için 10 otobüs ayırdıklarını ifade etti.

Teksas Bursasporlular Derneği Başkanı Mehmet Güzelsöz ise, maça gidiş ve dönüşlerin kolay olması için otobüs kampanyası başlattıklarını ifade ederek, "Şu ana kadar 100 otobüse ulaştık. Hedefimiz, bu sayıyı 200'e çıkarabilmek. Sivasspor maçında takımımıza 25 bin taraftarla destek vermek istiyoruz. Hedefimiz, Kadıköy'ü Bursa'ya çevirmek"diye konuştu.

Tüm kent dinamiklerine seslenen Güzelsöz, "Bursaspor'u seven herkes takımını İstanbul'da yalnız bırakmasın. Takımımız bu maçı kazanırsa Türkiye Kupası ve Avrupa hedefimize bir adım daha yaklaşmış olacağız. Gelin Kadıköy'ü Bursa'ya çevirelim. 100 otobüsle İstanbul'a gidelim. Sanayici ve işadamları otobüs kampanyamıza destek versin. Bu tarihi fırsatta herkes taşın altına elini koysun" şeklinde konuştu.