Yılmaz: 'taraftarları Sükunete Davet Ediyorum'

Spor Toto Süper Lig'de kümede kalma mücadelesi veren Samsunspor'da Kulüp Başkanı Kazım Yılmaz, "Sivasspor maçı sonrasında skor ne olursa olsun taraftarlarımızı sükunete davet ediyoruz" dedi.

Nuri Asan Tesisleri'nde yapılan Sivasspor maçı hazırlıklarını yönetim tam kadro izlerken, Kulüp Başkanı Kazım Yılmaz, basın mensuplarına yaptığı açıklamada taraftarlara seslendi. Taraftarların takımlarına bu maçta destek vermelerini isteyen Yılmaz, maçın sonunda ise herkesi sükunete davet etti. Samsunspor'un ligde kalacağına inandığını belirten Kazım Yılmaz, "Sivasspor'u misafir edeceğiz ve o karşılaşmadan sonra ligde kalacağımızı ümit ediyorum. Fenerbahçe'nin Medical Park Antalyaspor ile oynayacağı maçönemli. Fenerbahçe'nin de puana ihtiyacı var. Taraftarlarımızı skor ne olursa olsun sükunete davet ediyorum. Ligde kalacağımıza inandığımız için söylüyorum bunu. Taraftarlarımıza katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz ve Samsun'a yakışan şekilde maçın bitmesini istiyoruz" dedi.

Samsunspor ile Sivasspor arasında oynanan maçın karaborsaya düştüğünü belirten Başkan Yılmaz, "Biletlerin karaborsada satıldığını ve bazı insanların fırsatçılık yaptıklarını öğrendik. Samsun Emniyet Müdürlüğü bu konunun takipçisi oldu ve o şahısların yakalandığını öğrendik. Samsun polisine teşekkür ederiz" diye konuştu.