Sivasspor Samsun'a Gitti

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında deplasmanda Samsunspor ile karşılaşacak olan Sivasspor, karayoluyla Samsun'a gitti.

UEFA Avrupa Ligi Play Off Grubu'na katılmayı hedefleyen Sivasspor, kümede kalma umutlarını son haftaya taşıyan Samsunspor ile deplasmanda yapacağı zorlu maçın hazırlıklarını kulüp tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde gerçekleşen idmanla Sivas'taki hazırlıklarını tamamlayan kırmızı-beyazlı ekip, antrenmanın ardından karayoluyla Samsun'a hareket etti. Sivasspor'da sakatlıkları bulunan Ziya Erdal ve Sandro Mendonça, 21 kişilik Samsunspor maçı kadrosuna alınmadı.

Kırmızı-beyazlı ekibin yarın Samsunspor'un tesislerinde yapacağı antrenmanın ardından kampa gireceği belirtildi.

Samsunspor ile Sivasspor arasında 7 Nisan Cumartesi günü Samsun 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak maç, saat 19.00'da başlayacak. Bu maçın sonucunda hem Sivasspor'un UEFA Avrupa Ligi Play Off Grubu'na katılıp katılmayacağı hem de Samsunspor'un kümede kalıp kalmayacağı belli olacak. Kritik maçı, hakem Hüseyin Göçek yönetecek. Göçek'in yardımcılıklarını Selçuk Kaya ve Erdem Bayık'ın yapacağı maçta, Taner Gizlenci de dördüncü hakem olarak görev alacak .