Şanlıurfaspor Maçına Doğru

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Bozüyükspor'un teknik direktörü Engin Korukır, takımın her yönüyle Şanlıurfaspor maçına hazır olduğunu söyledi.

Korukır, gazetecilere yaptığı açıklamada, Şanlıurfaspor'u yenecek güce ve yeteneğe sahip olduklarını kaydetti.

''İnşallah yenen de yenilen de sahadan mutlu ayrılır'' diyen Korukır, şöyle konuştu:

''Yani maçın önüne başka şeyler geçmesin. Biz zaten böyle bir şeyi ömrümüz boyunca da kabul etmedik. Çünkü futbolda, sahada oynayan çocukların hepsi emeğinin karşılığını almak ister. Biz teknik adamlarda çalıştırdığımız takımın emeğinin karşılığını başka yollardan kaybedilmesini istemeyiz. Bu benim takımım için de rakip takım için de geçerli. Biz iyi futbol oynayacağımızdan ve yeneceğimizden eminiz. Şanlıurfaspor maçını kazandığımız zaman Balıkesirspor ve Şanlıurfaspor kadar şampiyonlukta iddialı olacağız. Şimdi bu hesapları yaparsak kazanmaya yakın olan takım biziz. Tabii bu kalbimizin istediği ama sahada performansımızı artırmamız, düşündüklerimizi sahaya yansıtmamız lazım. Benim takımım iyi bir çıkış içinde. Her yönümüzle bu maça hazırız.''

Korukır, Eskişehirspor Kulübü'nün, tesislerini, Şanlıurdaspor'a, Bozüyükspor maçı öncesi 1 haftalığına tahsis etmesini de eleştirdi.