Manisaspor Genç Yetenekleri Okullarda Arıyor

Manisaspor Kulübü altyapısı elit gruplarına oyuncu kazandırmak için ilköğretim okulları 4 ve 5.sınıflar taramalarına başladı.

Taramalar kapsamında ilk olarak Ahmet Tütüncüoğlu İlköğretim Okulu 4 ve 5. sınıfları arasında bugün Atatürk Spor Kompleksi Sahası’nda, Manisaspor Kulübü altyapı antrenörleri nezaretinde turnuva düzenlendi.

Her hafta düzenlenecek turnuvalarda bir okulun taraması gerçekleştirilecek. Taramalar sonrasında yetenekli oyuncular kulüp bünyesine kazandırılacak. Manisaspor A2 Takımı Teknik Sorumlusu Hakan Şapçı, taramalarda Manisa’daki her ilköğretim okulunda yer alan yetenekli öğrencileri tespit etmeyi ve Manisaspor altyapısı elit gruplarına kazandırmayı hedeflediklerini belirterek, “Bu taramaları her sene gerçekleştirmek amacındayız. Elit gruplara seçilen öğrencilerin yanı sıra taramalarda ki turnuvalara katılan öğrencileri de Manisaspor Futbol Okulları’na yönlendireceğiz” diye konuştu.

Dereceye giren sınıflara plaket verilecek tarama turnuvaları, gelecek hafta Atatürk İlköğretim Okulu için düzenlenecek turnuva ile devam edecek .