Levent Devrim Takımı Değerlendirdi

TFF 1. Lig'de, 9 Nisan Pazartesi günü deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak TKİ Tavşanlı Linyitspor'un teknik direktörü Levent Devrim, son haftalarda korkulu rüya görmemek için bu maçtan puan veya puanlarla çıkmak istediklerini söyledi.

Kırmızı-siyahlı kafile, Tavşanlı'daki Son antrenmanını Karakova Semt Sahası'nda gerçekleştirdikten Sonra, hazırlıklarını sürdüreceği Antalya'ya hareket etti.

Devrim, idman Sonrası AA muhabirine, sezonun bitimine 6 hafta kaldığı için tüm takımları zor, stresli ve mücadele düzeyi yüksek maçlar beklediğini savundu.

Ligin en iyi futbolunu oynayan takımlarından biri olan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a karşı söz konusu güçlükler altında mücadele etmeye çalışacaklarını belirten Levent Devrim, ''Gaziantep takımının birkaç yıldan beri devam eden uyumları söz konusu. Genelde aynı kadroyla devam ediyorlar. Ancak, bizim şiddetle puanlara ihtiyacımız var. Her zamanki gibi kendimize inanıyoruz, güveniyoruz. Son haftalarda korkulu rüya görmemek için Gaziantep deplasmanından puan veya puanlarla çıkmak istiyoruz'' dedi.

-''Son haftalarda hakem hataları çoğaldı''-

Devrim, hakem atamalarının daha dikkatli yapılması gerektiğine dikkati çekerek, Spor Toto Süper Lig hakemlerinin TFF 1. Lig'de maç yönetmeyi önemsemediklerini iddia etti.

Geçen hafta Sonu Tavşanlı'da oynadıkları Akhisar Belediyespor karşılaşmasında Spor Toto Süper Lig hakemi Kuddusi Müftüoğlu'nun bariz hatalar yaptığını savunan Levent Devrim, şöyle konuştu:

''Maçtan Sonra, biri eski FIFA hakemi olmak üzere bazı kişilerle konuştum. Kalecimiz Yavuz Eraydın'ın sakatlandığı pozisyonda Akhisar Belediyesporlu oyuncunun kırmızı kart görmesi gerektiğini söylediler. Bütün futbol camiası aynı şekilde düşünüyor. Kuralları uygulayıp böyle bir karar vermiyorsunuz. Kalecimiz sakatlanıp çıkıyor ve bacağına 15 dikiş atılıyor. Hakem kuralları uygulasa hem 1-0 galibiz hem de rakip 10 kişi kalacak. Ondan önceki Boluspor maçında yenildik ama hakemle ilgili hiç konuşmadım. Sahamızdaki Giresunspor maçında ise kazanmamıza rağmen hakemin yanlış kararlarını ifade ettim. İnsanların bunu dikkate alması gerekiyor. Son haftalarda hakem hataları çoğaldı. İnşallah tekrarlanmaz.''

Boluspor ve Akhisar Belediyespor müsabakalarında mağlubiyetleri hak etmediklerini savunan Devrim, TKİ Tavşanlı Linyitspor'un küme düşmeyeceğine inandıklarını ve çalışmalarını bu inançla sürdürdüklerini de sözlerine ekledi.

TKİ Tavşanlı Linyitspor Kulübü Başkanı Zafer Atalay ise takımın moral ve motivasyonunu güçlendirmek amacıyla Antalya'da 3 gün kamp yapacaklarını dile getirerek, Gaziantep dönüşü sahalarında yapacakları Adanaspor maçına da Antalya'da hazırlanacaklarını ifade etti.

Bu kampların takıma yararlı olacağına inandıklarını bildiren Atalay, kaleci Eraydın'ın Adanaspor maçıyla sahalara dönmesini beklediklerini aktardı .