Kırşehir'de Polis İle Basın Berabere Kaldı

Türk Polis Teşkilatının 167. kuruluş yıldönümü nedeniyle, Kırşehir Emniyet Müdürlüğü personeli ile ilde bulunan basın mensupları arasında halı saha futbol maçı oynandı.

Polis Meslek Yüksek Okulu 'nda oynanan maça İl Emniyet Müdürü Metin Aşık, Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Müslim Kılıçaslan ve müdür yardımcıları, şube müdürleri ile emniyet personelinin yer aldığı takımla çıktı.

Basın mensuplarının takımlarını ise sahada Hasan Eraslan, Mehmet Emin Turpçu, Müşerref Acer, Yasin Ata, Murat Aydemir Rüstem Kaya Aykut Aktaş, Sait Uyar, Halit Kılıç, İsmail Şahin, Ali Eren, Cihan Eren Bekir Barış Cihan, Abdurrahman Dulkadir ve Zafer Ateş kadrosuyla sahada yer aldı.

Maçtan önce Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Emin Turpçu, basın mensupları adına İl Emniyet Müdürü Metin Aşık 'a çiçek vererek Türk Polis Teşkilatının 167. kuruluş yıldönümü kutladı.

Basın mensupları maça Kırşehirspor forması giyerek, seçilmişlere ve atanmışlara Kırşehirspor ile ilgili mesaj verdi. Baştan sona çok çekişmeli geçen maçın ilk golünü basın takımı atarken, maçın son golünü de emniyet takımı attı.

İlk yarısı Emniyet Müdürlüğü 'nün 3-2 üstünlüğü ile sona eren maçın ikinci yarısında basın mensupları attıkları gollerle skoru eşitledi. Müsabaka 7-7 sona erdi.