Başkan Tuna’dan Şampiyonluk Maçına Davet

Mersin merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Mersinlileri pazar günü şampiyonluk maçına çıkacak olan Toroslar Belediyespor maçına davet etti.

Toroslar Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta mücadele eden Toroslar Belediyespor, 8 Nisan Pazar günü kendi evinde şampiyonluk maçına çıkıyor. 42 puanla lider durumda bulunan ve Play-Off’a kalmayı garantileyen Toroslar Belediyespor, 41 puanla takipçisi olan Kayseri Şekerspor ile karşılaşacak. Toroslar Belediye Başkanı Tuna, maça ilişkin yaptığı açıklamada, Play-Off maçlarına şampiyon olarak gitmek istediklerini ve kendi seyircileri önünde oynayacakları mücadelede rakiplerinden puan alarak ligi tamamlamayı hedeflediklerini söyledi.

Mersinlileri, 8 Nisan Pazar günü 14.30’da Akbelen Mahallesi Koray Aydın Stadı’nda oynanacak şampiyonluk maçında takımlarına destek olmaya çağıran Tuna, rakiplerinden puan almaları durumunda ligi şampiyon olarak tamamlayacaklarını ve Play-Off’larda Mersin’i şampiyon bir takımın temsil edeceğini kaydetti.

Başkan Tuna, grup şampiyonunu belirleyecek maçın son derece çekişmeli geçeceğini, futbolun zevkine varmak isteyenleri maçı izlemeye beklediklerini vurguladı .