Aliağa Petkim'de Erdemir Maçı Hazırlıkları Devam Ediyor

Beko Basketbol Ligi takımlarından Aliağa Petkim'de, 7 Nisan Cumartesi günkü yapacağı Erdemir maçının hazırlıkları, günde çift antrenmanla devam ediyor.

Ligin 26. haftasında play-off mücadelesi veren takımda, akşam antrenmanına 12 kişilik kadrodan sadece 7 oyuncunun çıkması şaşkınlık yaratırken, kulüp genel menajeri Birtan Saka, korkulacak bir durum olmadığını, 5 oyuncunun çeşitli sağlık nedenleriyle antrenmana katılmadıklarını söyledi.

Saka, ''Beş oyuncumuz doktorlarının tavsiyesi ve teknik heyetin kararıyla antrenmana çıkmadı. Onlara dinlenme izni verdik'' dedi.

David Toolson'un sağ omuzundan rahtsız olduğunu kaydeden Saka, Branislav Ratkovica'nın da maçta aldığı bir darbeden dolayı kasık ağrılarının nüksettiğini belirtti.

Bu iki oyuncunun hızlandırılmış tedavilerinin devam ettiğini ifade eden Saka, ''Ersin Görkem ise dün böbrek taşı operasyonu geçirdiği için dinleniyor. Bu üç oyuncumuzu cumartesi gününe kadar hazırlamaya çalışıyoruz. Hangisinin oynayacağına doktorları karar verecek. Diğer iki oyuncumuz, sağ kolu çıkan Pertev Öngüner ve sol diz yan bağlarından sakatlanan Murat Erensoy ise bu hafta Erdemir karşısında forma giyemeyecekler'' diye konuştu.