Akgül: Her Maçımız Final Havasında Olacak

TFF 1. ligin takımlarından Adanaspor Futbol Şube Sorumlusu Hamza Akgül her maçın final niteliği taşıdığını ve kazanmak için sahaya çıkacaklarını söyledi.

Takımdaki uyumun son derece iyi olduğunu belirten Akgül, “Teknik heyetimiz ve futbol takımımızın uyumu sahaya yansıyor. Kim sahaya çıkarsa çıksın elinden geleni yaparak takıma katkı koymak istiyor. Bu birliktelik beraberinde başarıda getirdi. Erciyes müsabakasını da kazanarak moral depolamak istiyoruz.” dedi.

Zorlu Erciyesspor maçı hazırlıklarını tek antrenmanla sürdüren turuncu–beyazlı ekipte moraller yerinde. Cezası sona eren oyuncularla birlikte sağ bek bölgesinde İzzet ve Onur Akbay’ın forma giyemeyecek olması Teknik Direktör Levent Eriş’i sıkıntı sokuyor. Adanaspor-Erciyesspor müsabakası 8 Nisan Pazar günü saat 16:30’da başlayacak. Maç biletleri 11:30 itibarı ile stat gişelerinden temin edilebilecek. Kapılar 14:30 açılacak ve seyirci girişi başlayacak. Bilet fiyatları ise şöyle oluştu: Kapalı üst 20 TL., kapalı alt 15 TL., maraton 10 TL., misafir Takım 7,5 TL .