Adanaspor'un 'Puan Kaybı'na Tahammülü Yok

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden ve 'Play-off'a kalmayı hedefleyen Adanaspor, büyük düşünüyor.

Turuncu-Beyazlılar, ligde kalan son 6 maçını da kazanıp, rakiplerinin kaybetmesini bekleyecek. 6 haftalık lig maratonunda ilk olarak hafta sonu sahasında Kayseri Erciyesspor'u ağırlayacak olan Toros Kaplanı'nda bu maçın hazırlıkları sürüyor. Osman Yereşen Tesisleri'nde Teknik Direktör Levent Eriş nezaretinde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi.

Günü tek antrenmanla tamamlayan Adana temsilcisinde 'sağ bek krizi' yaşanıyor. İzzet Yıldırım ve Onur Akbay'ın, Kayseri Erciyes karşısında forma giyemeyecek olması Levent Eriş'i kara kara düşündürüyor. Eriş,yapılan idmanlardaysa farklı alternatifler üzerinde durarak, bu sorunu aşmaya çalışıyor. Öte yandan, antrenman sonrasında gazetecilere açıklamalarda bulunan Futbol Şube Sorumlusu Hamza Akgül, artık hatanın telafisi olmayan, kritik bir sürece girdiklerini ve bu noktada da her maçın final niteliği taşıdığının altını çizdi. Her maçta kazanmak için sahaya çıkacaklarını vurgulayan Akgül, takımdaki uyumunsa son derece iyi olduğunu, teknik heyet ve futbolcular arasındaki uyumunsa sahaya olumlu yansıdığını anlattı.

Akgül, 'Kim sahaya çıkarsa çıksın elinden geleni yaparak takıma katkı koymak istiyor.Bu birliktelik beraberinde başarıda getirdi. Kayseri Erciyesspor karşılaşmasına da kazanıp moral bulmak istiyoruz ' dedi.

Kaynak: İHA