Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid ve Chelsea De Yarı Finalde

Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçları bu akşam Londra ve Madrid'de oynanan karşılaşmalarla tamamlanırken, Real Madrid ve Chelsea rakiplerini eleyerek yarı finale kaldılar.

Gecenin önemli maçında İngiltere temsilcisi Chelsea ilk maçta 1 - 0 yendiği Portekiz temsilcisi Benfica'yı konuk ettiği Londra'da da 2 - 1 yenerek yarı finale yükseldi. Chelsea'ye turu getiren golleri 21. dakikada penaltıdan Lampard ve 90+2. dakikada Meireles kaydetti.

Benfica'nın tek golünü ise 85. dakikada Garcia kaydederken konuk ekip 40. dakikada Pereira'nın kırmızı kart görmesi nedeniyle 50 dakika 10 kişi mücadele etti.Çeyrek finaldeki gecenin diğer maçında ise Real Madrid, 3 - 0 kazandığı maçın rövanşında Güney Kıbrıs Rum Kesimi ekibi APOEL Nicosia'yı 5 - 2 yenerek yarı finalde Bayern Münih'in rakibi oldu. Real Madrid'e farklı galibiyeti getiren golleri ise 26 ve 75. dakikalarda Ronaldo, 37. dakikada Kaka, 80. dakikada Callejon ve 84. dakikada ise Maria kaydetti.

Konuk APOEL Nicosia'nın gollerini ise 67. dakikada Manduca ve 82. dakikada penaltıdan Solari attı.Böylece Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final maçları tamamlanırken eşleşmeler de belli oldu. Buna göre Bayern Münih ile Real Madrid, Barcelona ile de Chelsea final mücadelesi verecek.