Erhan Toker: Avrupa Şampiyonası Öncesi En Ciddi Turnuvaya Katılacağız

Genç Erkek Milli Takım antrenörü Erhan Toker, İstanbul kampı ve katılacakları Albert Schweitzer turnuvasıyla ilgili bilgiler verdi.

Litvanya – Letonya’nın 9-19 Ağustos tarihleri arasında düzenleyeceği Genç Erkekler Avrupa Şampiyonası’nda mücadele edecek olan Genç Erkek Milli Takımımız hazırlıkları kapsamında Almanya’da düzenlenecek Albert Schweitzer turnuvasına katılacak.En ciddi hazırlık turnuvalarından birisi olan Albert Schweitzer’de mücadele edecek Ay Yıldızlı ekibimiz İstanbul’da çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.Takımın son durumu hakkında bilgiler veren Genç Erkek Milli Takım antrenörü Erhan Toker, çalışmaların iyi gittiğini söyledi.

Toker, bazı oyuncuların liglerde oynamasından dolayı kampa geç katıldığını belirtirken, “Şuan kadroda bulunan tüm oyuncularım çok iyi çalışıyor ama ciddi anlamda hep birlikte çalışma şansımız olmuyor. Herkes kadroya girebilmek için uğraşıyor. Oyuncularımın performansından memnunum” dedi.

Turnuvanın önemine değinen Toker, “İyi rakiplere karşı iyi maçlar oynayacağız. İlk grubu geçtikten sonra daha iyi rakipler var. Maçlar ilerledikçe daha kaliteli rakiplere karşı oynanacak. Biz o kaliteli maçları oynamak istiyoruz. Bu turnuva bize şampiyona öncesinde önemli tecrübeler kazandıracak. Bizim birinci amacımız iyi maçlar oynamak. O bölgede yaşayan Türkler var. Onlarda bizlerden başarılı olmamızı bekliyorlardır” diye konuştu.

Erhan Toker, maksimumu vermeye çalıştıklarını söylerken , “Bizim Yıldızlar kategorisinde düzenlediğimiz Türk Telekom turnuvası ile Albert Schweitzer turnuvası Avrupa’nın en ciddi turnuvalarından birisi. Oyuncularımın tecrübe kazanması en büyük hedefimiz. Bunun yanında başarılı olursak daha mutlu olacağız” diyerek sözlerini tamamladı.