O Pankart Ziya Şengül'ü Canlı Yayında Hüzne Boğdu

Fenerbahçeli eski futbolcu ve yorumcu Ziya Şengül, taraftarın kendisi için açtığı o pankart nedeniyle canlı yayında hüzne boğuldu.

Fenerbahçeli taraftarlar, Beşiktaş maçından önce tribünlerde Ziya Şengül'e tepkilerini dile getiren bir pankart açtı.
Bu pankartın açılmasından sonra Telegol'de canlı yayına çıkan Ziya Şengül pankartın görüntüleri ekrana getirilince hayli üzüldü.

Fenerbahçeli taraftarların açtığı pankart nedeniyle canlı yayında bir açıklama yapan Ziya Şengül, konuşurken duygu dolu anlar yaşadı.

BENİM FENERBAHÇELİLİĞİMİ SİLEMEZSİNİZ
'Eğer Fenerbahçeliliğinize bunu yakıştırıyorsanız size söyleyecek hiç bir sözüm yok. ' diyen Şengül '''Ben ölünceye kadar torunlarım dahil benimle gurur duyuyor. Benim F.Bahçeliliğimi silemezsiniz. Ben Fenerbahçe'de 5 şampiyonluk yaşadım, 17 kupa aldım. Fenerbahçe'ye 19 yaşımda geldiğimde sakalım tüydü benim. Benim para ile işim yok, cebime yanlış ve haram para girmedi. Eğer vicdanınız rahat ise ben sizi tartışmıyorum. Sizi kamuoyuna şikayet ediyorum. ' dedi.

YANLIŞ YAPILAN YERDE OLMAM

Aziz Yıldırım aleyhine bir söz söylemediğini ifade eden Ziya Şengül 'Ben kimsenin yanlış yaptığı yerde olmam. Sizler benim 10 aydır neler çektiğimi bilmiyorsunuz. Eğer yüreğiniz varsa ve Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım aleyhine bir şey söylediğimi ispatlayın. O pankart benim pankartım değil. O resim bir sahte. Birilerine şirin görünmek için bu olaydan vazgeçin yeter ki Fenerbahçeli gibi olun. Gidin kaç tane kupamız var müzeye bakın bu iş organize. Hayırlı uğurlu olsun hepinize..'' şeklinde konuştu.

BEYAZ GAZETE