"Merak Edenler Icin Dizim...! "

Fenerbahçe'nin tecrübeli kalecisi Volkan Demirel, Beşiktaş maçı sırasında Edu'yla girdiği pozisyonda geçirdiği sakatlık sonrası zor anlar yaşadı. Yaklaşık 8 dakika duran maçta Volkan'ın dizine saha içinde dikiş atıldı.

Karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulunan Volkan Demirel 'Edu özür dilemiş olabilir ama ben özürü kabul etmiyorum ' dedi.

Süper Final Şampiyonluk Grubu'nun 3. maçında Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan derbi maçın 11. dakikasında Fernandes'in derinlemesine attığı pasta Edu, Volkan Demirel ile karşı karşıya kaldı.

Topa müdahale etmek için kayan Edu'nun ayağı, Volkan Demire'in sol diz kapağına geldi. Acılar içinde yerde kıvranan Volkan Demirel için sağlık görevlileri hemen sahaya girdi. Volkan'ın tedavisi yaklaşık 10 dakika sürdü. Tecrübeli kalecinin dizine dikiş atıldı ancak Volkan oyuna devam etti.

MERAK EDENLER İÇİN DİZİM

Maç sonrası Volkan Demirel sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından dizindeki yaranın fotoğrafını takipçileriyle paylaştı.

"Merak Edenler Icin Dizim...! " diyerek fotoğraf paylaşımı yapan Volkan, bir sonraki tweetinde de "Rakip Oyuncunun Kramponu Vidali Olsa Dizim Parcalanabilirdi... Topa Sahiptim.. Rakip Oyuncu Kendini Sakinmadi." dedi
 
Volkan, kazandıkları için mutlu olduklarını ifade ederek, şöyle konuştu:

''Galibiyet yaramın acısını dindirdi. Güzel mücadele oldu. Çok iyi mücadele ettik. İnanmışlığın yanıtını alıyoruz. Kim oynarsa oynasın herkes mücadelesini veriyor. Mücadele verdiğimiz için karşılığını alıyoruz. Mutluyuz ve huzurluyuz. Önümüze daha net bakıyoruz. Bugün mücadelemizi gösterdik. İnşallah son maça kadar böyle giderek iki kupayı alacağız.''

-''Edu, Allah'tan vidalı ayakkabı giymemiş''-

Volkan Demirel, Edu'nun müdahalesi sonrası sakatlanmasıyla ilgili ise ilginç açıklamalarda bulundu.

Sarı-lacivertli takımın kalecisi, konuşmasının başında Edu'nun özrünü kabul etmezken, son bölümde özrünü kabul ettiğini açıkladı.

Volkan Demirel, Edu'nun vidalı ayakkabı giymediği için şanslı olduğunu vurgulayarak, şunları söyledi:

''Edu, Allah'tan sabit ayakkabı giymiş. Vidalı giyseydi bacağım paramparça olurdu. Özrü kabul etmiyorum. Pozisyonda sakınmadığını düşünüyorum. Ayağını çekebilirdi. Topa hakim olmuştum. Özür dilemiş. Özrünü kabul ediyorum. Hakem de sakınmadığı fikrindeydi. Madem sakınmadıysa neden kırmızı kart göstermedi. Diz yırtıldı. Ama galibiyetin sevinci acıyı unutturdu.''

Sarı-lacivertli takımın kalecisi, Egemen Korkmaz'a da sahip çıkarak, ''10 yıl oda arkadaşımdı. Nasıl biri olduğunu çok iyi biliyorum. Saha içinde herkes değişir. Sakatlığım sırasında İbrahim Toraman ve Rüştü Reçber de geldi. Taraftarlardan ricam Egemen'in üstüne gitmesinler'' diye konuştu.

'Merak Edenler Icin Dizim...! '


Volkan, ''Edu'nun özrünü önce kabul etmedin, sonra kabul ettin, hangisi kararın?'' sorusunu ise ''İkisinden biri'' diye cevapladı.

-''Beşiktaş aslanlar gibi mücadele etti''-

Volkan, Beşiktaş'ın mücadelesi konusunda ise ilginç açıklamalarda bulundu.

Siyah-beyazlı takımın aslanlar gibi mücadele ettiğini dile getiren sarı-lacivertli takımın kalecisi, ''Dünkü maçı mı ima ediyorsun?'' sorusunu ''Hayır ben Beşiktaş'ı tebrik ediyorum. Mücadele böyle olur. Aslanlar gibi mücadele ettiler'' diye cevap verdi.

Sakatlığının son durumu konusunda ise Volkan, ''Saha içinde doktor 8 dikiş attı. İçeri girdiğimde yarayı temizleyip 9 dikiş daha attı. Bugün oynadığıma göre Perşembe günü de oynarım diye düşünüyorum'' dedi.

'Merak Edenler Icin Dizim...! '

-Soyunma odasında müdahale-

Saha içinde dizine dikiş atılan kaleci Volkan Demirel'e, maç sonrasında da soyunma odasında müdahalede bulunuldu.

Kulüp doktoru Ertuğrul Karanlık, soyunma odasında tecrübeli kalecinin dizine mini bir operasyon yaparken, Volkan bu anı sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan yayınladığı fotoğrafla paylaştı.

-Yobo: ''Kazanmayı bildik''-

Fenerbahçeli futbolcu Joseph Yobo da yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, Beşiktaş ile oynadıkları karşılaşmanın zor geçeceğini bildiklerini anlatarak, ''Beşiktaş'ın buraya gelip elinden geleni yapacağını biliyorduk. Ellerinden geleni de yaptılar. Sonuçta karşımızda çok büyük bir takım vardı ama biz bugün kazanmayı bildik'' dedi.

Açıklama sırasında kucağında taşıdığı oğlu Joey'in kendisine ve takımına iyi şans getirdiğini dile getiren Yobo, ''Özellikle derbi maçlara, içerde oynadığımız büyük maçlara getiriyorum. Getirdiğim bütün büyük maçlardan galibiyetle ayrıldık. Galiba bana iyi şans getiriyor. Hem bana hem takıma. İnşallah böyle devam eder ve ben de onu maçlara getirmeye devam ederim'' ifadelerini kullandı.