Gençlik Kupası Tenis Turnuvası, 19 Mayıs'ta Başlayacak

Malatya Masa Tenisi İl Temsilciliği'nin gerçekleştireceği ''Gençlik Kupası'' müsabakası 19 Mayıs'ta Turgut Özal Kamp Eğitim Merkezi'nde, 20 Mayıs'ta da İnönü Kapalı Çarşı üzerinde yapılacak.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı, yaptığı yazılı açıklamada, Masa Tenisi İl Temsilciliği'nin 19 ve 20 Mayıs'ta Gençlik Kupası Tenis Turnuvası düzenleyeceğini belirtti.

Fındıklı, 19 Mayıs Cumartesi günü Turgut Özal Kamp Eğitim Merkezi'nde ve 20 Mayıs Pazar günü de İnönü Kapalı Çarşı üzerinde yapılacak turnuvaya katılmak isteyenlerin 19 Mayıs'ta Turgut Özal Kamp Eğitim Merkezi'nde kayıt yaptırabileceklerini bildirdi.

Müsabakaların kızlarda yıldızlar ve büyükler, erkeklerde ise minikler, gençler ve büyükler kategorilerinde ferdi olarak yapılacağını kaydeden Fındıklı, yıldız kızlar kategorisinde 1997 ve daha küçük doğumlular, büyük kızlar kategorisinde 1996 ve üzeri doğumlular, minik erkekler kategorisinde 1999 ve altı doğumlular, genç erkekler kategorisinde 1996-1997-1998 doğumlular, büyük erkekler kategorisinde de 1995 ve üzeri doğumluların yarışabileceğini ifade etti.

Sporcuların 2011-2012 sezonu vizeli, okul veya kulüp lisanlarıyla müsabakalara katılabileceğini kaydeden Fındıklı, dereceye giren sporculara başarı belgesi, madalya, eşofman takımı ve sponsorlar tarafından çeşitli hediyeler verileceğini belirtti.

Kaynak: AA