Bursaspor, Eskişehirspor'u Bu Kez Yenmek İstiyor

Bursaspor, dün deplasmanda Spor Toto Süper Final Avrupa Ligi Grubu maçında 2-0 yenildiği Eskişehirspor'u bu kez Perşembe günü kendi sahasında ağırlayacak.

Maçın hazırlıklarına ara vermeden başlayan Bursaspor'da teknik direktör Ertuğrul Sağlam idmana katılmadı.

Bursaspor, geçtiğimiz hafta Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçında elediği Eskişehirspor'a dünkü Spor Toto Süper Final Avrupa Grubu maçında yenildi. Perşembe günü Eskişehirspor'la kendi sahasında oynayacağı maçı kazanmak isteyen Bursaspor, bu maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Yardımcı Antrenör Mutlu Topçu nazeretinde gerçekleştirilen antrenmanda yeşil beyazlı futbolcuların hırslı ve oldukça neşeli oldukları gözlendi. Futbolcuların ısınma haraketleriyle başladığı idmanın ikinci bölümünde yeşil beyazlı futbolcular yarı alanda maç yaptı. Eşinin rahatsızlığı sebebiyle İngiltere'de olan kaleci Carson, ile grubal enfeksiyon oldukları öğrenilen Turgay Bahadır ve kaleci Sercan Şen'in yanısıra ünkü Eskişehirspor maçında dizlerine aldıkları darbe sonucu sakatlanan Sestak ve Basser antrenmana katılmadı. Bursaspor, Perşembe günü saat 18.00'da Bursa Atatürk Stadı'nda karşılaşacağı Eskişehirspor maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.