Beşiktaş Alt Yapısında Skandal

Beşiktaş'ın Süper Final 3. hafta maçında ezeli rakibi Fenerbahçe'ye 2-1 yenilmesinin ardından büyük bir skandal patlak verdi.

Beşiktaş Kulübü bugün sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki resmi hesabından yaptığı açıklama ile, Siyah Beyazlı kulübün U18 futbol takımında forma giyen Burak Yılmaz isimli futbolcunun kulüp ile ilişkisinin kesildiğini açıkladı.

Oyuncunun dün akşam oynanan Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi sırasında ve sonrasında resmi paylaşım sitelerinden Siyah Beyazlı kulüp aleyhine uygunsuz fotoğraflar ve sözler paylaştığı tesbit edildi.

Siyah Beyazlı ekibin U18 takımında forma giyen Burak Yılmaz isimli futbolcu arkadaşlarıyla gittiği Fenerbahçe-Beşiktaş maçının ardından ilginç bir hareket yaparak fotoğraf çektirirken, genç oyuncu hem twitter hem de Facebook sayfasında Sarı Laciverli ekibin galibiyetini doyasıya kutladı.

Yapmış olduğu davranışlarla büyük tepki çeken genç futbolcuya Beşiktaşlı taraftarlar özellikle Facebook ortamında tepki gösterirken oyuncunun hem Facebook hem de Twitter sayfasını kapatması gözlerden kaçmadı.

Yaşanan bu olay sonrası Siyah Beyazlı kulüp şu açıklama ile oyuncunun kulüp ile ilişkisinin kesildiğini açıkladı: 'Beşiktaş adabına uygun hareketlerde bulunmadığı tespit edilen Burak Yılmaz'ın, U-18 Akademi Takımımız ile ilişkisi kesilmiştir. '

Beşiktaş Alt Yapısında Skandal