Badminton'da Büyükler Belli Oldu

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Badminton İl Temsilciliğinin düzenlediği Badminton Büyükler İl Birinciliği turnuvası Düzce Anadolu Öğretmen Lisesi Spor Salonunda gerçekleştirildi.

Düzce Büyükler Badminton Turnuvası Düzce Anadolu Öğretmen Lisesi Spor Salonunda gerçekleştirildi.

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Badminton Antrenörü Barış Kılıçkaya'nın da katıldığı turnuvaya erkeklerde 18 katılım sağlanırken kadınlarda 6 bayan katılım sağladı. 29 Nisan Pazar günü gün boyu devam eden müsabakalar sonucunda Bayanlarda, Ebru Koz birinci, Gamze Aktaş ikinci ve Serpil Ak üçüncü oldu.

Erkeklerde ise Ali Erdem birinci, Bekir Güzel ikinci ve Halil Aydın üçüncü oldu. Düzce Gen.lik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Badminton Antrenörü Barış Kılıçkaya sakatlığının nüksetmesi sonucu 3.lük maçından çekilmek zorunda kaldı.

Badminton Büyükler İl Birinciliği müsabakalarının ardından dereceye giren sporculara madalyaları takdim edildi. Dereceye giren sporcular 10-13 Mayıs 2012 tarihinde Bursa Gürsu Spor Salonunda gerçekleştirilecek olan Türkiye Büyükler Badminton Şampiyonasına katılacak .

Kaynak: İHA