Samsunspor'un Kümede Kalmak İçin Son Şansı

Spor Toto Süper Lig'de kümede kalma şansını Beşiktaş'ı yenerek son haftaya taşıyan Samsunspor'da ligin son haftasında oynanacak Sivasspor maçı hazırlıkları başladı.

Ligin Son haftasında Samsun 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak Sivasspor maçında kümede kalma mücadelesi verecek olan Samsunspor, bu maçın hazırlıklarına teknik direktör Mesut Bakkal idaresinde Nuri Asan Tesisleri'nde başladı.

Antrenman öncesinde gazetecilerin sorularına cevap veren Mesut Bakkal, Beşiktaş Teknik Direktörü Carvalhal'ın gönderilmesi ile ilgili, "Türkiye'ye geldi, çok güzel bir konumu oldu Beşiktaş Teknik Direktörü'nün, keşke çalışsaydı. Ben onun bizim mağlubiyetle ilgili gönderildiğine bağlamıyorum. Bizim gönlümüzü kazandı. Başarılı, başarısız onu yönetim takdir ediyor" şeklinde konuştu.

Samsunspor'un Süper Lig'de kalıcı olması için ellerinden geleni yapacaklarını söyleyen Mesut Bakkal, "Küllerimizden doğacağımızı ve iddiamız devam edeceğini söylemiştim. Bunu ben inanarak söylemiştim. Bizim için, Samsun halkı için çok önemli bir maça çıkacağız. Matematiksel olarak hesap yapmaya gerek yok, gerisi kalmadı artık. Biz özellikle kendi işimizi yapacağız. Bu maçta bize destek verileceğini, coşku olacağını biliyorum. Bu maçta herkesin üzerine düşen görevi yapacağını biliyorum. Özelikleoyuncularım ben geldikten Sonra ellerinden geleni yaptılar. Son 10 maçta 6 galibiyet, 1 beraberlik, ummadığımız 3 mağlubiyetimiz var. Baktığınız zaman iyi giden bir grafik ve geldik Son noktaya, bu takım inşallah Süper Lig'de kalıcı. Kalması için bundan önceki yaptığımız 10 haftada yaptığımızı yapacağız" dedi.

Samsunspor'un kümede kalması için Sivasspor karşısında 3 puan alması, Medical Park Antalyaspor'un da Fenerbahçe'ye yenilmesi gerektiğini belirten Bakkal, "Fenerbahçe'nin normal şartlarda yenmesi gerekiyor. Bizim de Beşiktaş'a yenileceğimiz söyleniyordu, biz yendik. Kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz. Biz önce kazanacağız Sonra bekleyeceğiz. Sivasspor ligin en iyi takımlarından birisi, kolay bir maç olmayacak. Herkesin bizi desteklemesine ihtiyacımız var. Oyuncularım ve ben çok mutluyuz. Bugün Samsunbana pırıl pırıl göründü. Sözün bittiği yerdeyiz, çok fazla söylenecek bir şey yok. Oyuncularımla ben inşallah mutlu Sona ulaşacağız. Burada çalışmaktan çok mutluyum, çok huzurluyum" diye konuştu.

Antrenmanı ziyaret eden İbrahim Tanrıverdi Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri ise Adem Alkaşi ve kaleci Ertuğrul ile hatıra fotoğraf çektirdikten Sonra teknik direktör Mesut Bakkal ile bir süre sohbet etti .