Fenerbahçe-Medical Park Antalyaspor Maçı Biletleri Satışa Çıktı

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında, 7 Nisan Cumartesi günü, Fenerbahçe ile Medical Park Antalyaspor arasında oynanacak maçın biletleri satışa çıktı.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak olan Fenerbahçe-Medical Park Antalyaspor maçının biletleri 3 Nisan Salı günü sadece Sarı-lacivertli kongre üyeleri için satışa çıkacak.

4 Nisan Çarşamba günü ise Taraftar Kart sahipleri ve faturalı Fenercell kullanıcıları için satışa çıkacak. Biletler, 5 Nisan Perşembe gününden itibaren de genel satışa açılacak.

Kongre Üyeleri, Platinium Taraftar Kart sahipleri ve Premium Kart sahiplerine 5'er, Gold Kart sahipleri 3'er, Fenercell faturalı hat kullanıcıları ile Classic Kart sahipleri ise 1'er adet bilet alabileceklerdir

Karşılaşmanın bilet fiyatları ise şu şekilde: "Türk Telekom ve Migros Tribünü: 33 TL, Fenerium Üst H-I Blok: 77 TL, Fenerium Üst C-D-F-G Blok: 99 TL, Fenerium Alt G Nissan Blok: 125 TL, Fenerium Alt B nesine.com Blok: 175 TL, Fenerium Alt F nesine.com Blok: 175 TL, Fenerium Alt C-E Blok: 215 TL, Fenerium Alt D Ford Blok: 225 TL. "