Bursaspor Türkiye Kupasını Çok İstiyor

Bursaspor'un başarılı stoperi İbrahim Öztürk, geç başladığı futbolda bütün başarıları yakaladığını belirterek, "Bir tek Türkiye kupası kaldı.

Onuda almayı çok istiyoruz. Çünkü Bursa'ya böyle bir kupa çok yakışır" dedi.

Final programına konuk olan Bursaspor'un tecrübeli futbolcusu İbrahim Öztürk ligin ilk yarısında geçirdikleri kötü günleri anlattı. Ne olduğunu kendilerinin de anlamadığını belirten İbranim, "Her şey kötü gitti. Kabus gibiydi. Beşiktaş maçından sonra ne olduysa oldu. Birde üstüne Sivas'a yenilince özgüvenimizi kaybettik. Çok üzülmüştük o dönem. Panikte yapmıştık. Olumsuz etkilendik. Ancak 2-2 sona eren Gaziantep maçı bizi biraz daha kendimize getirdi ve bugün bu tabloyu yakaladık. Adaptasyon sürecininuzun olması bunda neden olabilir. Şimdi çıkıp futbolumuzu sahaya yansıtacağız" diye konuştu.

"PİNTO GOL YOLLARINDAKİ SIKINTIYI YOK ETTİ"
Devre arasında transfer edilen Pinto'nun katkısının göz ardı edilemeyeceğini belirten İbrahim Öztürk, "İyi bir golcü. Gol yollarındaki sıkıntıyı yok etti. İnanıyorum ki bundan sonraki süreçte bize yine büyük katkısı olacak. Bangura'da iyi bir forvet. Genç bir oyuncu. Oda ilerleyen yıllarda bu takımdaki yerini alacaktır" diye konuştu .