Beylikdüzü Belediye Başkanı Uzun: Gençleri Spora Özendirmeliyiz

Beylikdüzü’ndeki spor kulüplerinin yöneticileriyle buluşan Belediye Başkanı Yusuf Uzun, “Elbirliğiyle gençlerimizi spora özendirmeliyiz.” dedi.

Başkan Yusuf Uzun, ilçedeki spor kulüplerinin yöneticileri ile bir araya gelerek, spor faaliyetleri ve yapılabilecek organizasyonları değerlendirdi. Gürpınar Spor Kulübü’nde Kulüp Başkanı Erkan Küçük tarafından organize edilen toplantıya, Belediye Başkanı Uzun başta olmak üzere, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hacıoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Yalçın ve Efrahim Yeşil, Meclis üyeleri Tuncay Kiraz, Halit Tuna ve spor kulübü başkan ve temsilcileri katıldı.

“SPORA DESTEK VERİRİZ”
Başkan Yusuf Uzun, toplantıda, yakın bir zamanda bu toplantıları bir çatı altında birleştirerek geliştirilmesi gerektiğini söyledi.

Yapılan toplantıda, ilçe spor kulüpleri tarafından özellikle öğrenciler için çeşitli spor organizasyonları yapılmasını isteyen Başkan Uzun, gerekli tüm desteği Beylikdüzü Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün vereceğini dile getirdi. Beylikdüzü Belediyesi tarafından düzenlenecek Yüzme Yarışması’nın da ilçede büyük ses getireceğini söyleyen Başkan Yusuf Uzun, “Bu tür organizasyonlarla, öğrencilerimizi spor yapmaya teşvik etmeliyiz. Spor yapan öğrencilerimiz hem daha zinde olacak hem de kötü alışkanlıklara bulaşmayacak. Spor kulüplerimiz, bu tür çalışmaları hazırlayıp getirsinler. Bizler hayata geçirilmesi için elimizden geleni yaparız.” dedi .