Batman Petrolspor'da Cevdet Uzunköprü Dönemi Başladı

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Batman Petrolspor'da Hacı Güldalı'nın istifasıyla boşalan teknik direktörlük koltuğuna Cevdet Uzunköprü getirildi.

Dün gerçekleştirilen Batman Petrolspor Yönetim Kurulu Toplantısında 8 teknik direktör arasından Cevdet Uzunköprü ismi için karar birliğine varıldığı öğrenildi. Batman Petrolspor yönetimi, Kırşehirspor, Ünyespor ve Çorumspor'a şampiyonluk kazandıran ve birçok takımı Spor Toto 2. Lig, Spor Toto 3. Lig ve Play-off'a taşıyan Uzunköprü'nün karnesinin başarılarla dolu olduğunu söyledi.

Yapılan yönetim kurulu toplantısından sonra açıklamalarda bulunan Batman Petrolspor Kulüp Başkanı Süleyman Çalık, yönetim kuruluyla yapılan uzun görüşmeler sonucunda bu kararı aldıklarını belirterek, ''Batmanlı spor severleri inşallah Cevdet hoca ile alacağımız galibiyetlerle sevindireceğiz. Bu hafta kendi sahamızda oynayacağımız Sivas 4 Eylül maçına tüm Batmanlı sporseverleri bekliyoruz. Petrolspor da sürekli göreve hazır olan takımın başında son günlerde yer alan çalışma arkadaşımız Burhan Kaynak'a dateşekkür ediyoruz'' dedi .