Kılıç: Kazanmak Amacımızdı

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Gürses Kılıç, ''İyi oynayabilmek, kazanmak... Bütün amaç buydu. Maalesef rakip de buna çok müsaade etmedi'' dedi.

İnönü Stadı'nda Pendikspor ile yaptıkları maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Kılıç, maçın skorunu her iki takım için de ''kötü'' olarak yorumladı.

Geçen hafta deplasmanda kazandıkları maçtan sonra matematiksel olarak ligde hesaplarının bittiğini belirten Kılıç, ''İyi oynayabilmek, kazanmak... Bütün amaç buydu. Maalesef rakip de buna çok müsaade etmedi. Ligin en fazla berabere kalan takımı. Galibiyet sayısı da, mağlubiyet sayısı da çok düşük. Sadece mücadele üzerine kurulu, iyi mücadele eden, oyun oynatmayan bir ekip. Dolayısıyla biz de çok fazla pozisyon bulamadık. Rakibe de veremedik. Başladığı gibi bitti'' diye konuştu.

Bu tür maçları ''sıkıntılı'' olarak nitelendiren Kılıç, ''Aslında hakemin daha dikkatli olması gerekirken, maalesef 'maçı oynatayım' derken yanlış...Yani futbolda maç oynatmak böyle değildir. Kötü yönetti, sakatlıklara sebep verdi. Maçın genelini kötü yönetti. Rakip açısından da bizim açımızdan da kötü yönetti'' dedi.

Kendileri açısından hiç istemedikleri bir durumla karşılaştıklarını anlatan Kılıç, iki futbolcularının sakatlandığını söyledi.

Pendikspor Teknik Direktörü Fikret Akdemir de iki iddiası olmayan takımın maçı olduğunu belirterek, kendilerinin daha çok genç ağırlıklı bir takım olduğunu dile getirdi.

Daha çok pozisyonu olacak bir maç beklediğini ancak iki takımın çok iyi mücadele ettiği bir maç olduğunu belirten Akdemir, oyunsal anlamda iki takımın da çok bir şey yapamadığını ifade ederek, ''Hakkı da beraberlikti'' dedi.

Akdemir, hakemlerle ilgili yorum yapmaktan kaçındı .

Kaynak: AA