Aykut Kocaman: Spor Kamuoyunun Vicdanı Olduğunu Düşünüyorum

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, ülkenin spor kamuoyunun vicdanı ve adalet duygusu olduğunu düşündüğünü söyledi.

Takımının kendi sahasında Beşiktaş'ı 2-1 mağlup ettiği karşılaşmanın sonrasında düzenlenen basın toplantısına katılan başarılı teknik adam, maçla ilgili fazla konuşmak istemediğini belirterek, "Gerek yok çünkü benim açımdan teknik taktikten bahsetmenin anlamı yok. Derbiyi başından sonuna kadar istediğimiz maçtı. Sonunda kazanmasını bildik. Başta Volkan Demirel olmak üzere tüm oyuncularımı kutluyorum. Kalecimiz Volkan o ayakla futbol oynamanın imkansız olduğunu herkese gösterdi. Geçen sezondan beri pek çok maç oynuyoruz. Bazı zaman istediğimiz gibi oynayamadığımız maçlarda oldu. Artık ülkenin spor kamuoyunun vicdanı olduğunu düşünüyorum. Adalet duygusu olduğunu düşünüyorum. Her takımın maçları izleniyor. Sonu hayırlısı olsun." diye konuştu.

Kocaman, "Spor kamuoyunun vicdanı var. Gerçekler her zaman ortaya çıkacaktır." dedi.

Bir gazetecinin 'Tahkim Kurulu'nun maçtan bir gün önce Emre Belözoğlu'na tedbir kararı vermesiyle oyuncunuz bir maçta oynayamadı' demesi üzerine başarılı teknik adam, "Emre olayı yaşadığımız olayların içinde denizin içinde bir damla gibiydi. Bütün oyuncularımı tebrik ediyorum." diyerek basın toplantısından ayrıldı .