Mehmet Özdilek: Spor Toto Kupası’ndan Birinci Çıkacağız

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Spor Toto Kupası’nda grubu birinci sırada bitireceklerine inandığını söyledi.

Spor Toto Kupası B Grubu 3. hafta maçında Medical Park Antalyaspor, evinde Gaziantepspor’u konuk etti. Karşılaşmanın ilk yarısı karşılıklı birer golle tamamlanırken, maç sonucu 3 - 2 Medical Park Antalyaspor’un üstünlüğü ile sona erdi. Karşılaşma sonrası açıklama yapan Mehmet Özdilek, sıcak hava koşullarında mücadele eden her iki takım oyuncularını da yürekten kutladığını ifade etti.

Futbol adına elverişli olmayan hava şartlarında mücadele ettiklerini açıklayan Özdilek, “Ümit ediyorum ki gruptan birinci olarak çıkarız. Çarşamba günü Gaziantep’te oynayacağımız maç çok önemli. Oyuncularımın bu kupadaki ciddiyetinden çok memnunum.” dediMedical Park Antalyaspor’un genç oyuncusu Emre Torun, çok sıcak bir havada mücadele ettiklerini sahada mücadele eden bütün ağabeylerini tebrik ettiğini söyledi.

Kendi performansını da beğendiğini kaydeden Torun, “İki haftadır gol atıyorum. Galip geldik çok mutluyuz.” dedi.

Medical Park Antalyasporlu Hüseyin Atalay, zor bir maç oynadıklarını havanın da çok sıcak olduğunu belirtti.

‘KUPADA ALTYAPIDAKİ OYUNCULARIMIZI DENİYORUZ’

Gaziantepspor yardımcı antrenörü Hasan Özer, kendileri için bu karşılaşmada önemli olan alt yapıdaki oyuncuları deneme ve durumlarını görme olduğunu açıkladı.

Bu tür karşılaşmaların kendileri için önemli olduğunu vurgulayan Özer, oyuncuları da sırayla tatile gönderdiklerini ifade etti.

Karşılaşma ile ilgili de yorum yapan Özer, “Beraberliği yakaladıktan sonra çok pozisyon verdik iyi bir şekilde ilk yarıyı geçirdik. İkinci devre bizim oyun planlarımızı alt üst etti. Yinede telefi etmek için arkadaşlarımız mücadele etti. Güzel bir maç oldu. 3-2 den sonra bir umut olarak gol aramaya çalıştık. Maç 4-2 bitti. Üzgünüz.” diye konuştu.

Kırmızı-siyahlı oyuncu Çetin Güngör, maç için söylenecek bir şey olmadığını, çok basit hatalardan goller yediklerini aktardı. Güngör, önlerinde 3 maçın daha kaldığını, onları kazanıp kupada final oynamak istediklerini vurguladı. Gaziantesporlu Taşkın Çalış’da, sıcak bir havada mücadele ettiklerini mağlup oldukları için üzgün olduklarını belirtti.

GAZETECİLER GENÇ OYUNCU RÖPORTAJA ALMAK İÇİN MÜCADELE ETTİ

Karşılaşma sonrası basın toplantı odasında bir anda kendisini bulan Gaziantepsporlu genç oyuncu Mustafa Avcı, toplantı salonuna sadece fotoğraf çektirmek için geldiğini röportaj vermeyeceğini açıkladı.

Basın mensuplarının röportaj için ısrarı üzerine Avcı, kendisinin çok heyecanlandığını röportaj veremeyeceğini aktardı. Dakikalarca röportaj yapabilmek için dil döken gazeteciler Mustafa Avcı’dan röportaj alamadı.