Körfez Futbol Kulübü Denizli'den Mutlu Dönüyor

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta play-off'a kalma mücadelesi veren Kocaeli ekibi Körfez Futbol Kulübü, deplasmanda Denizli Belediyespor'u üstün oynadığı maçta 3-0 mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırdı.

Oldukça sıcak bir havada oynanan maç sonrası yeşil-siyahlı takım galibiyeti kendisini desteklemek için gelen taraftarlarıyla paylaşırken, Denizli Belediyespor'da büyük üzüntü yaşandı. Körfez Futbol Kulübü Teknik Direktörü Ahmet Alkaya, kendileri için zor olan bir maçı farklı kazanmanın sevincini yaşadıklarını belirterek, "Denizli deplasmanına kazanma amacıyla geldik. Denizli Belediyespor bizi yenseydi az da olsa play-off umudu olacaktı. Ancak biz şansımızı daha değerlendirdik. Daha iyi mücadele ettik. Biz şu anda yolumuza kayıpsız devam ediyoruz. Büyük bir aksilik olmaz ve kendi sahamızdaki maçları kaybetmezsek play-off'a kalacağımızı düşünüyorum. İnşallah öyle olur. Futbolcularımı,Denizli taraftarlarını kutluyorum. Güzel ve centilmence bir mücadele oldu. Kart sınırında olan oyuncularımız vardı. Kart görmememiz bizim için sevindirici oldu. Play-off'a kaldığımızda da işimize bakacağız" dedi.

Denizli Belediyespor Teknik Sorumlusu Tuncay Özbek, hiç beklemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını söyleyerek, "Bu sonuç bizi inanılmaz ölçüde üzdü. Geçen hafta Adıyamanspor'u 4-2 yendikten sonra ligde kalmayı garantiledik. Bu galibiyetten sonra oyuncularım kafasında ligi bitirdik. İyi oynamadık ve beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Rakibimizi tebrik ederim. Maçta tecrübe farkı da ortaya çıktı. Bundan sonraki haftaları en iyi şekilde değerlendirip, gelecek sezonun planlamasını yapıyoruz. Bu mağlubiyetlelig bizim için sona erdi" diye konuştu.

Körfez Futbol Kulübü futbolcusu Caner Celep, Denizlispor'da 2,5 yıl forma giydiğini ve eski arkadaşlarıyla hasret giderme fırsatı bulduğunu belirterek, "Bu maçı kazandığımız zaman play-off için rahatlayacağımızı biliyorduk. Bunu başardığımız için mutluyuz" şeklinde konuştu.

Serdar Topraktepe ise, zor bir deplasmandan galip geldikleri için mutlu olduklarını dile getirerek, "Bu maç rakibimizin play-off yolundaki son şansıydı. Biz bunun bilincinde oynadık. Denizli Belediyespor kendi sahasında iyi oynayan bir takım. Maçın ilk 15-20 dakikasını iyi değerlendirmemiz gerektiğini biliyorduk. Maçın ilk bölümlerinde iyi kapandık ve bulduğumuz pozisyonları gole çevirdik" açıklamasında bulundu .

Kaynak: İHA