Kartalspor Evinde Güldü

Bank Asya 1. Lig'in 32. haftasında Kartalspor, evinde ağırladığı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u 2-1 mağlup etti.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kartalspor Teknik Direktörü Besim Durmuş, ligin sonunun yaklaştığını ve 3 haftanın kaldığını belirterek, "İki hedefsiz takım sona yaklaştığı için konsantrasyon konusunda sorunlar yaşandı. Bugün Antep takımı ligde çok pas yapan, genç oyunculardan kurulu olan özellikle hücum hattı çok düzenli bir takım. Biz de orta sahada alan daralttık" dedi.

Besim Durmuş, oyun disiplini tamamen kaybettiklerini ve bunun yenilen bir gol ile daha kötüye gittiğini ifade ederek, "Kazandığımız için mutluyuz. Ancak oynanan oyundan mutlu değilim. Ligde kalan haftalarda genç oyunculara daha çok şans vereceğiz" diye konuştu.

Kartalspor'un iki golünü atan genç oyuncu Okan Yıldız, maçın önemsiz bir maç gibi görünse de kendileri için önemli bir maç olduğunu dile getirdi. Ligi bitirebilecekleri en iyi yerde bitirmek istediklerini ifade eden Okan, attığı iki gol için de takımı adına mutlu olduğunu belirtti.

Kartalspor'da oyuna sonradan dahil olan Ersel Küçük, sıcak havaya rağmen 3 puan için sahaya çıktıklarını ve bunu başardıklarını söyledi.

Kartalspor'a mağlup oldukları maçın ardından konuşan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Mehmet Şahan, teknik heyet olarak üç gün önce göreve geldiklerini anlatarak, "Bu üç günlük beraberliğin ardından Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un başında maça çıktık. Takım bizden önceki periyotta istenmeyen sonuçlar aldı. Bununla birlikte futbolcuların üzerinde bir formsuzluk oluştu. Bunun yanı sıra bir de sezonun sonu olması bakımından oyuncularda sezon içindeki yük ve stresin verdiği biryorgunluk var. Bunun için biz en azından maça başlarken bu kötü gidişi durdurup sıkıntıları geride bırakacağımız bir sonuç almak istedik. Ancak olmadı" açıklamasında bulundu.

Mehmet Şahan, içlerinde bulundukları kötü durumdan bir an önce kurtulmaları gerektiğini belirtti ve galibiyet almaları gerektiğini vurguladı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesporlu futbolcu Ercan Çapar, oyunun büyük bölümünde hakim bir futbol sergilediklerini ancak maçı kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesporlu oyuncu Samet Kumbaşı, kazanabilecekleri bir maçı kaybettikleri için üzgün olduklarını ve önlerindeki maçlara bakacaklarını dile getirdi .

Kaynak: İHA