Fenerbahçe, Beşiktaş İçin Çalışıp Kampa Girdi

Fenerbahçe, Beşiktaş ile Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynayacağı maçın hazırlıklarını akşam, Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla tamamladı.

Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yıldırım da antrenmanın bir bölümünü izledi.Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman yönetiminde başlayan ve 1 saat 20 dakika süren antrenman basına kapalı gerçekleştirildi.

Koşu, ısınma ve istasyon çalışmalarıyla başlayan antrenmanda 3 gruba ayrılan oyuncularımız, 5 'e 2 top kapma ve pas çalışmasının ardından antrenmanı taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamladı.Alex de Souza ile Sezer Öztürk, antrenmanı Bireysel Oyuncu Antrenörü Dolu Arslan ile yaptığı çalışmalarla tamamlarken, Moussa Sow ile kasığında ağrıları bulunan Erten Ersu 'nun tedavisine tesislerde devam edildi.Akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla Beşiktaş maçının hazırlıklarını tamamlayan Fenerbahçe, tesislerde kampa girdi.Bilindiği gibi sarı - lacivertli ekip, Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu 3. hafta maçında yarın saat 19.00'da Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Beşiktaş'ı konuk edecek.