Teknik Patron Aykut Kocaman Gözünü İki Kupaya Dikti!

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Fenerbahçe'ye 2-0 yenilerek kupadan elendikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe hak ederek finale yükseldi" dedi.

Maç sonu düzenlenen basın toplantısında konuşan Korkmaz, karşılaşmanın ilk yarısında oyun üstünlüğünün Fenerbahçe'de olmasına rağmen rakiplerine pozisyon vermediklerini ancak duran toptan bir gol yediklerini söyledi.

Mücadelenin ikinci yarısının başında da girdikleri bir gol pozisyonunu değerlendiremediklerini belirten Korkmaz, 'Bu pozisyonu değerlendirebilseydik belki neticeyi de değiştirebilirdik ama olmadı. Fenerbahçe hak ederek finale kaldı. Hem Fenerbahçe'ye hem de Bursaspor'a finalde başarılar diliyorum ' diye konuştu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman ise, 'Birinci finali yakaladığımız için çok mutluyuz ' şeklinde konuştu.
Sezonun bu döneminde kafalarında iki final olduğunu, bunlardan birine ulaşmayı başardıklarını vurgulayan Korkmaz, maçla ilgili olarak şunları söyledi;

'Maç başladığında Karabükspor 'un kendi sahasındaki oyun tarzını ortaya koyacağını düşündük ama futbolcu arkadaşlar tüm maç boyunca tuzağa düşmeden, sabırlı ve ayağa paslarla bunu başardı. İkinci golden sonra da oldukça rahatladık ve sonucunda karşılaşmadan galip ayrılarak finale yükseldik. Birinci finali yakaladığımız için çok mutluyuz. Bundan sonraki amacımız muhtemelen 13 Mayıs'ta oynanacak Galatasaray maçına daha hazır olmak. '

Ziraat Türkiye Kupası finalini Bursaspor ile oynayacaklarını dile getiren Aykut Kocaman, 'Bursaspor'u tebrik ediyorum. Finalist olmak kolay değil. Tahmin ediyorim güzel bir karşılaşma olacak ' ifadelerini kullandı.

Kocaman ayrıca, takımdaki sakat oyuncuların durumlarının yarın belli olacağını sözlerine ekledi.

Sarı-lacivertli futbolcu Bilica da maç boyunca kazanmaya yönelik inançlı bir oyun ortaya koyduklarını belirterek, 'Uzun zamandır bu kupayı kazanamıyoruz. Bursaspor ile final oynayacağız. Kupayı kazanmak için elimizden geleni yapacağız ' dedi.

Genç kaleci Mert Günok ise maça çok iyi hazırladıklarını ifade ederek, 'Bu sene iki kupayı da kazanmayı çok istiyoruz. Bu kupaları başkanımıza, taraftarlarımıza armağan etmek istiyoruz ' diye konuştu.