Kayserispor, Spor Toto Kupası’nda İkinci Maçı Da Kaybetti

Kayserispor, Spor Toto Kupası’nda oynadığı üç maçtan ikisini kaybetti.

Gençlerbirliği karşısında alınan 3-0 mağlubiyet sonrasın da Kayserisporlu oyuncular sahadan üzgün ayrıldı. Maç sonrasında açıklama yapan Kayserispor Teknik Direktörü Şota Arveladze, böyle bir maçtan sonra konuşmanın kolay olmadığını ifade etti.

Konsantrenin önemli olduğunu vurgulayan Şota Arveladze, ''Bir hedef yok ama oynamak zorundayız. Bunu futbolcuların anlaması gerekiyor. Ancak, ne ben anlatabildim ne de onlar anlayabildi. Profesyonel olduklarını unutuyorlar.'' dedi.

Kayserisporlu oyuncular Doğan ve Abdullah, kaybettikleri içinde üzgün olduklarını ifade etti.

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Fuat Çapa, ''Skordan ziyade oynadığımız oyun ve arkadaşlarımızın gösterdiği performans bizi daha çok ilgilendiriyor'' dedi.

Çapa, Kayserispor maçının ardından düzenlediği basın toplantısında, lig bitmiş olsa da bundan sonra ki süreçte işlerini yapmak zorunda olduklarını belirtti.

Bu süreçte ''gelecek için ne kadar faydalı olabiliriz'' diye oynayacaklarını ifade eden Çapa, şöyle devam etti: ''Sonuç önemli değil ama Kayserispor ligin en iyi futbol oynayan takımlarından birisi. Her ne kadar sonuca yansımasa da bu gelecek sezona yansıyacaktır. Oynamayan ve genç arkadaşlara takımda yer veriyorum. Gelecek hafta da yeni yüzleri Türk futboluna kazandırmayı düşünüyoruz. Bizim görevimiz maç kazanmak olmamalı. Yeni yüzler ve heyecan da katmalıyız. Bu doğrultuda iyi şeyler yaptığımıza inanıyorum. Bugün beni sonuç değil Ahmet ve Yunus Emre'nin iyi futbol oynaması mutlu etti. Skordan ziyade oynadığımız oyun ve arkadaşlarımızın gösterdiği performans bizi daha çok ilgilendiriyor.'' Gençlerbirliği’nin genç yetenekleri maçla ilgili değerlendirmede, galibiyet aldıkları için mutlu olduklarını dile getirdi.