Fenerbahçe puan silmeye bile razı

Taraf gazetesi yazarı Mehmet Baransu'nun TFF Etik Kurulu raporu detaylarını twitter'daki sayfasından açıklaması gündeme bomba gibi düştü.

Etik kurulu raporunda Fenerbahçe'nin 4 maçında şike ve teşviğe rastlandığını açıklayan Baransu, Trabzonspor'un da bir maçında teşvik tespit edildiğini öne sürmüştü...

Taraf gazetesi yazarı Mehmet Baransu beyazgazete. com'a Türk futbolunun içinde olduğu kaos ortamı hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Baransu, daha önce puan silinmesine razı olmayan Fenerbahçe'nin puan silmeye razı bir noktaya geldiğini söyledi.

58. maddenin değişeceğini iddia eden Taraf gazetesi yazarı, Yıldırım Demirören'in başka çaresinin olmadığını söyledi.

TFF Etik Kurulun'dan görüştüğü bir kişiye İlk raporda 'Aziz Yıldırım'a suçlu dediniz.' Ne oldu da Aziz Yıldırım'dan vazgeçtiniz? diye sorduğunu söyleyen Baransu, O kişinin cevap olarak kendisine 'rapor detaylı yazıldı. Kamuoyunun algıladığı gibi değil' cevabını verdiğini ifade etti.

FENERBAHÇE PUAN SİLMEYE BİLE RAZI

"Bundan sonra bir şey olur mu? Bilmiyorum ama, şu an 3 Temmuz'dan çok daha kötü bir noktaya geldik" diyen Baransu, twitter'da da yazdım. Yıldırım Demirören temiz bir rapor bekliyordu. Ama şimdi 4 maçta şike vardır raporu çıktı. Fenerbahçe puan silmeye bile razı değildi. Şimdi puan silmeye razı bir noktaya geldi. şeklinde konuştu.

58. MADDE DEĞİŞECEK

58. maddenin ilk kez değişeceğini söyleyen Mehmet Baransu, Yıldırım Demirören'in başka şansının bulunmadığını söyledi. Baransu, "Puan silmeyi nasıl yapacaklar o belli değil. Onların amacı Fenerbahçe'yi ve bir çok kulübü kurtarmaktı. Ama şimdi rapordan dolayı kafaları karışık" dedi.

ŞU ANDA BİR KAOS VAR

Şu an için bir kaos ortamının olduğunu söyleyen Mehmet Baransu, "Bu konuyu pazara kadar çözmekle meşguller. bu konuyu pazara kadar çözmekle meşguller. Pazara kadar çözebilirler mi? Çok zor. Eksi puan verirlerse bu sefer nasıl olacak? Onu açıklamayacaklar kamuoyuna. Yani 25. maddeyi nasıl kaldıracaklar, pazara kadar kaldırabilecekler mi? O meçhul. Tam bir kaos ortamı oluştu" dedi.