Real Madrid: 2 - Bayern Münih: 1 (penaltılarla: 3 - 4 Bayern Münih)

Şampiyonlar Ligi ikinci yarı final maçında turu geçen tarafı penaltılar belirledi.

İlk maçı Bayern Münih, 2. maçı ise Real Madrid 2 - 1 kazandı. Uzatmada da sonuç değişmeyince finale yükselen ekibi penaltılar belirledi. Bayern Münih penaltılarda 3 - 1, genel toplamda da 4 - 3 üstünlük sağladığı Real Madrid'i eleyerek finalde Chelsea'ye rakip oldu. Real Madrid, 6. dakikada penaltıdan ve 14. dakikalardaki Ronaldo golleriyle 2 - 0 öne geçti. 27. dakikada ise yine penaltıdan Robben skoru 2 - 1 yaptı.

Normal süre ve 15'er dakikalık iki devre de 2 - 1 sona erince penaltılara gidildi.Real Madrid'te Ronaldo, Kaka ve Ramos penaltıları kaçırdı. Bayern Münih penaltılarda 3 - 1, toplamda da 4 - 3 üstünlük sağladığı Real Madrid'i eleyerek finale yükseldi.5

PENALTI KAÇTI

Real Madrid'de Ronaldo, Kaka ve Ramos penaltı atışlarında isabet sağlayamazken, Alonso topu ağlara gönderen tek isim oldu.Bayern Münih'te ise Alaba, Gomez ve Schweinstegier penaltı atışlarını gole çevirdi. Lahm ve Kroos ise Casillas'ı geçemedi. Alman ekip 19 Mayıs'ta kendi sahasında oynayacağı finalde İngiltere temsilcisi Chelsea ile Şampiyonlar Ligi şampiyonu olabilmek için mücadele edecek.