Filenin Pasörleri Naz ve Özge Olimpiyatı İstiyor

A Milli Bayan Voleybol Takımı'nın iki pasörü Naz ve Özge olimpiyata katılan ilk Türk takımı olmayı çok istediklerini dile getirdiler.

1-6 Mayıs tarihlerinde Ankara´da yapılacak 2012 Londra Olimpiyat elemelerinin tarihi yaklaştıkça, A Bayan Milli Voleybol Takımı'ndaki heyecan da yükseliyor. A Milli Bayanlar, ilk maçın başlama saati ve olimpiyatlara katılma belgesi olacak son düdüğün çalma anını iple çektiklerini belirtirken, pasörler Naz ve Özge de olimpiyatlara gitmeyi çok istediklerini söylediler.Naz Aydemir, çok iyi çalıştıklarını, Ankara'da voleybolseverlerin desteği ile başarılı olacaklarına inandıklarını belirterek, "Yaklaşık iki haftadır kamptayız, yavaş yavaş sonuna geliyoruz. Takımımız, artık daha güçlü. Hazırlık maçlarında kendimizi test edeceğiz. Takım sporlarında olimpiyata katılan ilk takım olmak istiyoruz. Zaten her sporcunun hayali olimpiyattır. Bu hayali gerçekleştirmek için elimizden geleni yapacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın. Zorlu bir sezon geçirdik, hepimiz çok yorgunuz, ama olimpiyat hayali bu yorgunluğun önüne geçiyor. Ankara seyircisi ile beraber bizi yenmek çok zor olacak, bunu herkes biliyor. Bir an önce başlamasını istiyoruz." diye konuştu.

ÖZGE KIRDAR ÇEMBERCİ: ANKARA'YI BİZ TALEP ETTİK

Elemelerin başlamasına kısa bir süre kaldığını, yoğun bir şekilde hazırlandıklarını belirten Özge Kırdar Çemberci ise "İlk iki maç bizim için çok önemli. Bunları kazanırsak gruptan çıkmayı garantileyeceğiz. Bu aşamadan sonra rahatlarız. Diğer rakiplerimizi de yener ve birinci olarak Londra´da yerimizi alırız." diyerek şöyle devam etti:"Elbette çok çalıştık, çalışmaya da devam ediyoruz. Uzun zamanadır birbirimizle birlikteyiz, arkadaşız, havamız çok iyi. Biz son iki senedir Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu kazanan ekiplerin oyuncularının da bulunduğu bir milli takımız. Bu halimizle de diğer takımlardan daha güçlüyüz; bu gücümüzü oyuna yansıtacağımıza inanıyoruz.Ayrıca, arkamızda Ankara seyircisinin desteği olacak, onlara güveniyoruz. Bilindiği gibi, turnuva İstanbul´da yapılacaktı. Ankara´da yapılmasını biz talep ettik. Başkanımız da bizi kırmadı. Ankaralılar salonu doldurup bizleri yalnız bırakmasınlar."