Beşiktaş Milangaz Başantrenörü Ataman: Kendimize Güveniyoruz

Beşiktaş Milangaz’ın Başantrenörü Ergin Ataman, EuroChallenge Kupası dörtlü finali öncesinde yaptığı açıklamada, yarın oynayacakları ilk maçta galibiyetten başka birşey düşünmediklerini söyledi.

Yarın oynanacak Szolnoki Olaj maçı öncesi yapılan çalışmalardan çok memnun olduğunu söyleyen deneyimli antrenör, “Şu anda herhangi bir sakatlık ya da başka bir problemimiz yok. Umarım maç saatine kadar da böyle devam eder. Oyuncularımız oldukça konsantre gözüküyor.” diye konuştu.

Beşiktaş için tarihi günlerden birisini daha yaşayacaklarını söyleyen Ataman, “Cuma günü oynayacağımız maçı kazandığımız taktirde Avrupa’da final oynayacağız. Herkes bizden bu kupayı bekliyor, bunun bilincindeyiz. Bu durum üzerimizde biraz baskı oluşturuyor ancak genel olarak rahatız ve kendimize güveniyoruz.” ifadelerini kullandı.

Szolnoki Olaj’ın Macaristan’ın güçlü ekiplerinden birisi olduğunu da sözlerine ekleyen Ergin Ataman, “Rakibimiz 1 hafta önce Macar Kupası’nı kazandı. Onlar da oldukça iddialı. Güzel bir maç olacağını düşünüyoruz, inşallah kazanırız.” dedi.