Selçuklu Belediyesi'nden 3 Yeni Tesis

Konya'nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi tarafından yaptırılacak olan 2 Aile Sağlığı Merkezi ile 1 Sosyal Tesis'in temeli düzenlenen törenle atıldı.

Hocacihan 100. Yıl Mahallesi'nde yaptırılacak Aile Sağlığı Merkezi ve Sosyal Tesis alanında düzenlenen törende konuşan Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 2 yılda 200 milyon liralık yatırım sözüne bu temel atmalarla birlikte başladıklarını belirterek, "Bu 3 tesisin maliyeti 2 milyon 800 bin lira civarında olacak. Göreve geldiğimiz günden bugüne 4 sağlık tesisinin açılışını gerçekleştirdik. Bugün 2 tanesinin daha temelini atmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ancak Selçuklu'nun nüfusu her yıl 20 bin artıyor. Bu artışı karşılamak adına çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Sosyal tesis olarak ise 2 tesisimizin inşaatı tamamlandı. Bugün buna bir ilave daha yapıyoruz. Bu tesislerimizin içinde yüzme havuzu, spor salonu, emekli konağı ve kütüphaneler bulunacak. Her mahalleye yatırım yapmaya bundan sonra da devam edeceğiz. Her mahallemizin eksiklerini ve sorunlarını ele alıyor ve hizmetlerimizi buna göre yapıyoruz" dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Uğur İbrahim Altay ve protokol üyeleri, hazırlanan butonlara basarak Hocacihan 100. Yıl Aile Sağlığı Merkezi, Hocacihan 100. Yıl Sosyal Tesisi ve Şeyh Şamil Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi'nin temeline ilk harcı döktü .

Kaynak: İHA