Salihli Belediyespor, Basketbolda Türkiye Finaline Kaldı

Manisa İl Şampiyonu olan Salihli Belediyespor Küçük Erkek Basketbol Takımı, Aydın ilindeki Bölge Şampiyonluğu'nun ardından, Isparta'da da önemli başarılar elde etti.

Anadolu Şampiyonası kapsamında Isparta'da rakiplerini yenen Salihli Belediyespor, grubun final maçında rakibi Eskişehir Gelişim Koleji'ne 39-33 yenilmesine rağmen ikinci olarak Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı.

Takım Antrenörü Özgür Cesur, yaptığı açıklamada, ''Oyuncularımız büyük bir özveriyle oynadılar, ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştılar, hepsine çok teşekkür ediyorum. Tabiki oyuncularımızın ailelerini de unutmamak lazım. Her zaman bize destek oldular. Beraber çalıştığımız antrenörlerimiz Murat Öztürk'e, Ulaş Savaş Karakuş'a ve kontenjan antrenörümüz Ercan Güngörmez'e çok teşekkür ediyorum. Takımımız 22-27 Mayıs tarihleri arasında Samsun'da düzenlenecek olan Küçük Erkekler Türkiye Şampiyonası'nda Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Borusan, Banvit, Türk Telekom, Milli Piyango, Tofaş, Emine Örnek Spor Okulları gibi takımlarla mücadele edecek'' dedi.

<

Kaynak: AA