Messi de penaltı kaçırır.. Penaltısı direkte patladı

Barcelona'nın dünyaca ünlü Arjantinli yıldız oyuncusu Lionel Messi, Chelsea ile karşılaştıkları yarı final mücadelesinde dün gece penaltı kaçırarak takımını belki de turdan etti. Maçın kırılma azı ise Messi'nin kaçırdığı penaldı oldu.

Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında kendi evinde Chelsea ile karşılaşan Barcelona, Messi'nin penaltı kaçırdığı karşılaşmadan 2-2'lik skorla ayrıldı.

MESSİ DE PENALTI KAÇIRIR

Bugüne kadar yaptığı asistler, rakiplerine attığı inanılmaz çalımlar, takım arkadaşlarına çıkardığı akıl dolu paslar ve attığı inanılmaz gollerle gündeme gelen Arjantinli yıldız Lionel Messi bu kez kaçırdığı penaltıyla gündemde. Her seferinde oynadığı futbolla hakkında uzaydan geldiği ve dünyadan olmadığı şeklinde söylentilere sebep olan dünya yıldızı, penaltı kaçırınca takımını turdan etti.

DİREKTE PATLADI

Barcelona, Chelsa karşısında 2-1 galip durumdayken maçın hakemi Cüneyt Çakır penaltı düdüğü çaldı. Penaltı atışını gerçekleştirmek için topun başına geçen dünyaca ünlü yıldız Messi'nin penaltı atışı direkte patlayınca, Barcelona 2 farklı skorla öne geçmekten olurken, Messi belki de takımını yarı finalden etti.

BEYAZ GAZETE