Eskişehirspor Taraftarlarını İzmir'e Taşıyan Trenler Gar'dan Hareket Etti

Eskişehirspor taraftarlarını İzmir'e taşıyan terenler Eskişehir Gar'ından hareket etti.

Ziraat Türkiye Kupası yarı final müsabakasında İzmir Atatürk Stadı’nda Bursaspor ile karşı karşıya gelecek Eskişehirspor taraftarları gece 01:00'da Eskişehir garı'ndan yola çıktılar.

Odunpazarı Belediyesi tarafından kırmızı siyahlı takım taraftarlarına özel olarak kiralanan 2 tren fuul olarak İzmir'e hareket etti.

Taraftarları uğurlamaya gelen Eskişehirspor yönetim kurulu üyesi Ekrem Birsen, İzmir'e 12 bin 500 taraftarın gideceğini belirtti.

Birsen, "Bursaspor ile oynayacağımız kupa maçına taraftarımız büyük ilgi gösterdi. İzmir'de taraftarımız takımımızı yalnız bırakmayarak, büyük destek verecek. Takımımızda eksik hiç bir futbolcumuz yok. Tam kadro takımımız İzmir'de sahada olacak. Türkiye Ziraat Kupası'nın Eskişehir'e gelmesi için takımımız her şeyi yapacaktır. Yönetimimiz, teknik heyetimiz, futbolcularımız ve taraftarlarımız bu maça çok iyi hazırlandı. Trenler ile 2 bin kişi İzmir'e gidiyor. 10 bin taraftarımızda 150 otobüs ile İzmir'e maça gidecek. İzmir'e gitmek isteyen hiç bir seyircimiz Eskişehir'de kalmayacak. Yedek otobüslerimiz hazır beklemede. Ama taraftarımızı aklı selim davranmaya davet ediyorum. Takımımıza doksan dakika destek vermelerini istiyorum." Eskişehir Taraftarlar Birliği sözcüsü Murat Diri ise, kavgaya değil, takımlarına destek vermeye gittiklerini söyledi.

Diri, "Buradan Eskişehirspor yönetimine teşekkür ediyoruz. Takımımızı yalnız bıraktırmadıkları için. Biz Eskişehirspor taraftarı olarak bu maça çok iyi hazırlandık. Maçta görsel şovlarımız ve bandomuz olacak. Bizim yapacaklarımız saha içinde kalacak. Bursaspor taraftarları ile yaptığımız toplantıda da bazı kararlar aldık. Bizler aynı vatan'ın evlatlarıyız. Taşkınlık olmaması için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Kaynak: İHA