Bayrak, Samsunspor U15 Antrenörünü Tebrik Etti

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Samsun Şubesi Başkanı Hakkı Bayrak, Coca-Cola Akademi Ligi U15 Türkiye Şampiyonası'nda dördüncülük elde eden Samsunspor U15 takımının antrenörü Orhan Anıl'ı tebrik etti.

Grubu ' nu namağlup olarak bitirerek Türkiye finallerine katılma hakkını elde eden Samsunspor U15 takımının , Antalya ' daki final karşılaşmalarında Gençlerbirliği ve Turgutluspor ' u mağlup ettiğini hatırlatan Hakkı Bayrak , " Takımımız Fenerbahçe ' ye son dakikalarda yediği golle 1 - 0 mağlup olarak final maçı oynama şansını kaybetti . Ancak Türkiye dördüncüsü olma başarısını gösterdi . U15 oyuncularımız , gelecekte Samsunsporumuzun A takım formasını giymeye aday olduklarını gösterdiler . Sizin nezdinizde hem futbolcularımızı hem de Teknik heyetini kutluyorum " dedi .

Samsunspor U15 Takımı Antrenörü Orhan Anıl da Türkiye finallerinde özellikle de Fenerbahçe karşısında çok şanssız olduklarını söyledi .

Anıl , " Ancak oyuncularım fevkalede maçlar çıkardılar . Dolayısıyla Türkiye dördüncüsü oldular . Bu çocuklarımızı ileride birer yıldız futbolcu olarak Samsunspor A takımında görebiliriz " diye konuştu .

Kaynak: İHA