Orduspor'da Ankragücü Maçı Hazırlıkları Başladı

Orduspor, Spor Toto Kupası'nda hafta sonu deplasmanda Ankaragücü ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına Antalya'da yaptığı antrenmanla başladı.


Teknik Direktör Hector Cuper’in gözetiminde gerçekleşen antrenman ısınma hareketleri ile başladı.

Karşılıklı pas çalışmasının ardından idman çift kale maç ile son buldu. Orduspor Teknik Direktörü Hector Cuper, Başkan Nedim Türkmen'e teşekkür ederek, "Bu açıkcası kulüp başkanımız ve yönetimimizin yaptığı büyük bir jestti. Hava değişikliği her zaman iyidir. Burada çok güzel şartlarda idman yapma imkanımız var. Ne yazık ki Ordu'daki sahalarımız şuanda yeterli değil. Ordu'da ki sahalarımız gelecek yıla hazır hale gelecekler. Yönetimimiz de bize büyük bir jest yaptı. Hava değişimi ile oyuncularımızı daha iyi motive ederek önümüzdeki maçlara hazırlıyoruz. Bunun yararını da görerek çok daha fazla verim alacağımızı düşünüyorum." diye konuştu

Başarılı teknik adam, "Tekrar söylemek istiyorum yönetimimize çok teşekkür ediyorum bu imkanları bize sundukları için. Böyle bir organizasyon sadece maçları kazanmak için değil, bir çok açıdan bizim için faydası var. Oyuncularımızın daha da kaynaşması açısından, çünkü bütün bir sezon onlarda çok yoruldu. Sezonu bitirmemize rağmen hala maçlar yapıyoruz. Bundan dolayı futbolcuların motivasyonunu en üst seviyelerde tutmamız gerekiyor. İyi şartlarda, iyi sahalarda idman yaparak kendimizi hazırlıyoruz." dedi.