Aziz Yıldırım Başkanlık İçin Ay Sonunu Bekliyor

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Beyaz Tv spor müdürü Sezgin Gelmez'e önemli açıklamalar yaptı.

Yıldırım şike davasının akibeti ve başkan adayı olup olmayacağından tutun, Zokora'ya hakaret edip ceza alan Emre'ye kadar gündemle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

BU DAVA ŞİKE DAVASI DEĞİL
Bu davanın bir şike davası, bir şike operasyonu olmadığını herkes gördü. Yaşananlara gülüp geçiyorum. Uzun süre serbest kalamam sözünü bilinçli olarak söyledim çünkü hapiste şike yüzünden yatmıyorum. Akıllarına ne zaman eserse, ne zaman bırakmak isterlerse o zaman bırakacaklar.

EMRE İÇİN TALİMATIM YOK
Davayla ilgili bu yorumu yapan Başkan Aziz Yıldırım, Emre Belözoğlu'nun yaşadıklarını da değerlendirdi. Teknik heyete kesinlikle 'Emre'yi takımda tutun ya da gönderin ' gibi bir baskı yapmadığını belirten Aziz Yıldırım insiyatifin Aykut Kocaman'da olduğunu söyledi.

EMRE YANLIŞ YAPMADI
Emre'nin ırkçılık yaptığı iddiasına ise Yıldırım şu sözlerle yanıt verdi:
Emre yanlış bir şey yapmadı. Hepimiz günlük hayatımızda sinirlendiğimizde 'Pis ' kelimesini, arkasına bir şeyler ekleyerek kullanabiliriz. Emre'nin de yaptığı bu. Emre ırkçılık yapacak bir insan değil. Kaldı ki Türkiye'de ırkçılık yok.

AY SONUNU BEKLİYORUM
CAS davasını çekmeyeceklerini ve bu davanın kendileri için onur meselesi olduğunu ifade eden Yıldırım başkan adayı olup olmayacağı sorularına da açıklık getirdi. 'Başkanlık konusunda suskun kalmayı tercih ediyorum ' diyen Yıldırım 'Fenerbahçe'nin menfaati neyi gerektiriyorsa onu yapacağım. Ay sonunu bekliyorum. Ay sonunda bekleyen açıklamayı yapacağım. ' ifadelerini kullanarak aday olacağının sinyallerini verdi.

Ünal Aysal'ın kendisini ziyarete gelmemesini fazla umursamadığını belirten Yıldırım 'Bu konuda söyleyecek sözlerim var. ' diyerek Ünal Aysal'a mesaj gönderdi.

BEYAZ GAZETE